Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό από την Euroleague

ΟΑΚΑ

i

©Intime

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό από την Euroleague

Sportal newsroom 17:54 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 20.05.2024

Πρόστιμο επέβαλε η Euroleague στον Παναθηναϊκό AKTOR για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του και την είσοδό τους στο παρκέ, στο game 5 με τη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προκρίθηκε στο Final 4 της Euroleague, όμως οι οπαδοί του το γιόρτασαν λίγο... παραπάνω και η διοίκηση καλείται να πληρώσει τα σπασμένα!

Η διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος της χώρας, επέβαλε πρόστιμο στους πράσινους για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αταμάν στην Fanatik: «Το Βερολίνο θα είναι... πολύχρωμο - Νομίζω πως θα μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

11:45 - 10.05.2024

Αταμάν στην Fanatik: «Το Βερολίνο θα είναι... πολύχρωμο - Νομίζω πως θα μείνω πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στα Final Four της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν μετά από απουσία μίας σεζόν. Ο Τούρκος κόουτς των «πρασίνων» μίλησε σε μέσο της πατρίδας του (Fanatik) και εξήγησε ποιο ήταν το παρελθόν, πως ήρθε η πρόκριση στην τελική φάση και τι σκέφτεται για το άμεσο και το απώτερο μέλλον.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι μετά την κόρνα της λήξης μπήκαν μέσα στο παρκέ του ΟΑΚΑ προκειμένου να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στο Final 4.

Αυτό ανάγκασε την Euroleague να επιβάλει πρόστιμο στην ΚΑΕ, το οποίο φτάνει τις 24.000 ευρώ, αφού υπήρξαν και πολλά αναμένα καπνογόνα, γεγονός που «φούσκωσε» τον λογαριασμό.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε 5ο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Σε αυτό, οι παίκτες του Αταμάν νίκησαν τους Ισραηλινούς με σκορ 81-72, γεγονός που έφερε την έκρηξη των συναισθημάτων των οπαδών του και τελικά και το πρόστιμο στην ΚΑΕ...