Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν

Η παρουσίαση του Πανιωνίου

i

©Intime

Ο Πανιώνιος παρουσίασε την ομάδα της νέας σεζόν

Νίκος Καλαμπάκας 22:47 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 15.09.2023

Τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ του Πανιωνίου τη σεζόν που ξεκινάει παρουσίασε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το ρόστερ του για τη νέα σεζόν παρουσίασε ο Πανιώνιος, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φάνη Χριστοδούλου, να εκφράζει την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Ο Πανιώνιος παρουσίασε τόσο το ρόστερ, όσο και τις φανέλες της νέας σεζόν. Οι Νεοσμυρνιώτες στοχεύουν στην άνοδό τους στη Bakset League, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Χριστοδούλου.

Το ρόστερ αποτελείται από 15 παίκτες, με τον Ίαν Βουγιούκα να είναι το πιο ηχηρό όνομα σε αυτό.

«Πιστεύω ότι όλο το τιμ έκανε μία καλή επιλογή με τους παλαιότερους και τους καινούριους που ήρθαν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ό,τι ζητήθηκε από τους προέδρους χωρίς καμία αντίρρηση, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή και θα πάει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Σίγουρα το βασικό στοιχείο είναι το γήπεδο του Πανιωνίου γιατί για να κάνεις το βήμα προς τα πάνω πρέπει να έχεις το δικό σου σπίτι. Πιστεύω θα κάνετε μία καλή προσπάθεια όλοι σας», είπε στην εκδήλωση ο Φάνης Χριστοδούλου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κόουτς των κυανέρυθρων, Περικλής Ταυρόπουλος ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου:

«Να κάνουμε την ίδια πορεία φέτος γιατί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».