Οι Antetokounbros ντύνουν τον Πανιώνιο

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο «ντύνουν» τον Πανιώνιο

i

PANIONIOS BC

Οι Antetokounbros ντύνουν τον Πανιώνιο

Sportal newsroom 09:50 - 31.08.2023

Συμφωνία με την εταιρεία των αδερφών Αντετοκούνμπο προκειμένου να προμηθεύεται αθλητικό υλικό έκανε ο Πανιώνιος.

Συμφωνία με την εταιρεία των αδερφών Αντετοκούνμπο προκειμένου να τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό, έκανε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι στο εξής η εταιρεία των αδερφών θα είναι επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν δράσεις σχετικά με το brand.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Antetokounbros που θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού τουλάχιστον για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η συνεργασία με μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που φυσικά φέρει την υπογραφή του κορυφαίου μπασκετμπολίστα παγκοσμίως, Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος μαζί με τα αδέρφια του εξελίσσεται και σε άλλους τομείς, είναι ενδεικτική της δυναμικής που διαθέτει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ως ένα από τα ισχυρότερα και λαμπρότερα brands στο ελληνικό μπάσκετ.

Βεβαίως θα υπάρξουν περισσότερες δράσεις στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και οι οποίες θα φανερώσουν τόσο την ανάπτυξη του τμήματος σε άλλα επίπεδα όσο και την επιθυμία της Διοίκησης να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που πάντοτε ήταν κοντά στην ομάδα και αποτελούν διαχρονικό κομμάτι της.

Καλωσορίζουμε τους Antetokounbros στη μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε παρέα!».

Αυτή δεν είναι η μόνη επιχειρηματική δραστηριότητα για τα αδέρφια. Πρόσφατα αγόρασαν μετοχές σε γκολφ κλαμπ, ενώ επενδύουν τα χρήματά τους σε πολλές επιχειρήσεις προκειμένου να είναι ενεργοί και εκτός μπάσκετ.