«Οι Σικάγο Μπουλς θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

Photo by Stacy Revere/Getty Images/ideal images

«Οι Σικάγο Μπουλς θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Νίκος Καλαμπάκας 09:35 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 31.08.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απασχολεί τους Σικάγο Μπουλς οι οποίοι δεν αποκλείεται να του κάνουν πρόταση το καλοκαίρι του 2025 σύμφωνα με το "The Athletic".

Οι Σικάγο Μπουλς προσπαθούν να επανέλθουν στο ανώτατο επίπεδο και ψάχνουν τον παίκτη που θα μπορεί να οδηγήσει ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Δημοσίευμα του "The Athletic" βάζει στο... παιχνίδι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σταρ προ ολίγων ημερών έκανε μια δήλωση που άνοιξε την όρεξη στις ομάδες του ΝΒΑ. Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι μίλησε στους Times της Νέας Υόρκης, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ακούσει το πλάνο των Μπακς πρωτού ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο ίδιος είπε ότι το ιδανικό timing για τις συζητήσεις θα είναι το καλοκαίρι του 2024. Αν αυτά που θα ακούσει δεν του αρέσουν, ο Γιάννης θα αλλάξει ομάδα και αυτό έχει κάνει πολλούς οργανισμούς στις ΗΠΑ να τον... λιγουρεύονται! Φυσικά, πριν το καλοκαίρι του 2025 όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του, ο ίδιος δεν μπορεί να μιλήσει με κάποια ομάδα και να συμφωνήσει τη μετακίνησή του. 

Αφού αρχικά κυκλοφόρησαν φήμες για τους Νικς και τους Λέικερς, ήρθε η σειρά των Μπουλς να μπουν στο παιχνίδι. Το Σικάγο ονειρεύεται τις ένδοξες μέρες που ζούσε όταν ο Τζόρνταν, ο Πίπεν και τα άλλα παιδιά ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στη λίγκα και για να μπορέσει να ζήσει το... όνειρο, πρέπει να επενδύσει σε έναν παίκτη που αντέχει το ειδικό βάρος.

Αυτός είναι ο Γιάννης, του οποίου το όνομα οι Μπουλς έχουν κυκλώσει και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για κάποια κίνηση, όμως στη διάρκεια της σεζόν τα βλέμματα θα στραφούν στον Έλληνα παίκτη.

Αν το καλοκαίρι δεν ανανεώσει με τους Μπακς, τότε οι μνηστήρες θα ορμήξουν. Οι Μπουλς είναι ένας από αυτούς και δεν αποκλείεται να κάνουν την κίνησή τους ώστε να τον ντύσουν στα κόκκινα!

Όλα αυτά βέβαια είναι υποθετικά σενάρια και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν ο Γιάννης μπορεί να εστιάσει στις νέες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, οι οποίες είναι συνυφασμένες με το γκολφ...