Πάνω από 600 φίλοι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν μαζικά στο Μιλάνο

i

©Intime

Πάνω από 600 φίλοι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο

Νίκος Καλαμπάκας 17:04 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 28.02.2023

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να ταξιδέψουν μαζικά για τον αγώνα με την Αρμάνι, αφού οι φετινές εμφανίσεις των παικτών του Μπαρτζώκα

Οι φετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι έχει... ριζώσει στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague, έχουν κάνει τον κόσμο της ομάδας να ανυπομονεί για το επόμενο τζάμπολ της ομάδας του...

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο του. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φέτος κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους του.

Το ΣΕΦ πάει από sold out σε sold out, ενώ η παρουσία των φίλων των «ερυθρόλευκων» δεν περιορίζεται μόνο στις εντός συνόρων αναμετρήσεις.

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος
EUROLEAGUE

12:15 - 28.02.2023

Συμφωνία Ντόρσεϊ-Φενέρμπαχτσε για 1,5 χρόνο και 160.000 δολάρια το μήνα, αποκαλύπτει Τούρκος δημοσιογράφος

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τη Φενέρμπαχτσε και Τούρκος δημοσιογράφος ενημερώνει ότι θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και μηνιαίες απολαβές 160.000 δολάρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί προσπαθούν να ενισχύουν την ομάδα σε κάθε ευκαιρία και το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν την Παρασκευή 4/3 στο Μιλάνο!

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προμηθευτεί από την Αρμάνι 600 εισιτήρια, όμως οι ανάγκες της ομάδας είναι μεγαλύτερες. Οι Πειραιώτες έχουν ενημερωθεί ότι φίλοι τους θα βρεθούν στην Ιταλία μαζικά και βρίσκονται σε συνεννόηση με τους Ιταλούς προκειμένου να εξασφαλίσουν κι άλλα εισιτήρια και να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους φίλους τους μπορούν.

O Ολυμπιακός έχει ήδη δει τα εισιτήρια για τους τελευταίους πέντε αγώνες του στην Euroleague να εξαφανίζονται. Τα sold out διαδέχονται το ένα το άλλο, δείγμα της υγείας που βγάζει το μπασκετικό τμήμα της ομάδας του Πειραιά...