Πανταζόπουλος: «Φαβορί του ομίλου, αλλά και της διοργάνωσης, η Μάλαγα.»

Πανταζόπουλος: «Φαβορί του ομίλου, αλλά και της διοργάνωσης, η Μάλαγα.»

Sportal newsroom 19:59 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 05.07.2023

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος του Περιστερίου, σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του για την φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Το μεσημέρι της Τρίτης (05/07) η κλήρωση του Basketball Champions League έφερε το Περιστέρι στον ίδιο όμιλο με Μάλαγα, Λε Μαν και Σομπατέλι, με τον Γιώργο Πανταζόπουλο, τον πρόεδρο της ΚΑΕ, να προχωρεί στο δικό του σχόλιο για την συνθήκη που δημιουργήθηκε μετά το αποτέλεσμα της κληρωτίδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστέρι, Γιώργος Πανταζόπουλος, σχολίασε την κλήρωση του Basketball Champions League, τονίζοντας ότι η Μάλαγα είναι το φαβορί στον όμιλο της ομάδας των δυτικών προαστίων.

«Είναι μια κλήρωση που χρίζει ξεκάθαρα φαβορί του ομίλου, αλλά και της διοργάνωσης τη Μάλαγα.

H κλήρωση του BCL: Δρόμος γεμάτος εμπόδια για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και Περιστέρι
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

13:24 - 05.07.2023

H κλήρωση του BCL: Δρόμος γεμάτος εμπόδια για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα και Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης του BCL με το Περιστέρι να κοντράρεται με την Ουνικάχα Μάλαγα, την ώρα που ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει Ντιζόν και Ρίτας, ο ΠΑΟΚ με την Γαλατασαράι και η ΑΕΚ με Λούντβιγκσμπουργκ και Σάσαρι.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς, καθώς δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη τα ρόστερ των ομάδων, φαίνεται πως είναι ένας όμιλος που αφήνει αρκετές πιθανότητες αν τα καταφέρεις και είσαι δεύτερος να περάσεις στους «16» της διοργάνωσης, μέσα από τη διαδικασία των Play-In», είπε ο Γιώργος Πανταζόπουλος.