Ο Αγραβάνης έκανε 4 ράμματα, αλλά παίζει με Χολόν!

Ο Αγραβάνης έκανε 4 ράμματα, αλλά παίζει με Χολόν!

Χρήστος Τσάλτας 22:47 - 02.03.2024

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε με 4 ράμματα από την Πυλαία, ενώ 3 χρειάστηκε ο Τζαμάνι ΜακΝίς.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Τζαμάνι ΜακΝίς συγκρούστηκαν κατά την διάρκεια του ΠΑΟΚ  - ΑΕΚ, με τους δύο ψηλούς να χτυπούν με τόση δύναμη, που χρειάστηκαν ράμματα για να σταματήσει η αιμορραγία!

Ο διεθνής φόργουορντ / σέντερ της ΑΕΚ χρειάστηκε 4 ράμματα μετά το το χτύπημα που δέχθηκε από τον ΜακΝίς, ενώ μετά τη στιγμή της σύγκρουσης ήταν εμφανώς ζαλισμένος. Πάντως ο Δημήτρης Αγραβάνης προληπτικά δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν στην περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποχώρησε από το γήπεδο με ένα μεγάλο τσιρότο στο κεφάλι, προκειμένου να προστατέψει την περιοχή που έκανε τα ράμματα, όμως το σημαντικό ήταν πως αισθανόταν καλά και δεν είχε ούτε ζαλάδα, ούτε κάτι άλλο σοβαρό.

Έτσι, δεν υπάρχει ανησυχία για τον αγώνα της Τρίτης (5/3) με αντίπαλο τη Χάποελ Χολόν για το Basketball Champions League.  

Από την άλλη, ο Τζαμάνι ΜακΝίς χρειάστηκε 3 ράμματα μετά τη σύγκρουση με τον Δημήτρη Αγραβάνη, όμως ο Αμερικανός κατάφερε να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του, έχοντας έναν προστατευτικό επίδεσμο πάνω από το σημείο του χτυπήματος.