Ζούρος: «Είναι λυπηρό να γίνονται επεισόδια - Δικαιούμασταν τη νίκη»

Ηλίας Ζούρος

Ζούρος: «Είναι λυπηρό να γίνονται επεισόδια - Δικαιούμασταν τη νίκη»

Χρήστος Τσάλτας 21:10 - 02.03.2024

Ο Ηλίας Ζούρος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Με εξαίρεση κάποια μικρολάθη είμαι ικανοποιημένος πρώτα απ' όλα με τη νίκη. Ήταν ένα από τα κρίσιμα παιχνίδια μας. Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια, έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και ήταν λάθος γιατί δεν έχουμε δώσει δικααιώματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, προετοιμαζόμαστε για την Τρίτη».

Για την άμυνα του δευτέρου μέρους: «Και η άμυνα είναι ένα θέμα πρώτα διάθεσης και συγκέντρωσης. Κάναμε κάποια λάθη τακτικά στο πρώτο μέρος. Συγκεντρωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Στο low post διορθώσαμε το παιχνίδι μας. Είναι δικαιωματική και σωστή η νίκη που κάναμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Για τα τρίποντα στο δεύτερο μέρος: «Ανοίξαμε το γήπεδο. Πήγαμε με δύο τεσσάρια και είχαμε περισσότερη άνεση να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να ανοίξουμε τους χώρους. Ο Χόλινς ήταν πολύ καλός και δεν μιλάω συνήθως για παίκτες. Με την απόδοσή του βοήθησε όλα τα παιδιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η νίκη έρχεται απ' όλους. Σήμερα έδωσε το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές και να παίζουμε καλύτερη άμυνα».

Για το επεισόδιο: «Δεν το αναφέρω. Θέλω να πω σαν άνθρωπος του μπάσκετ πως δεν θέλω να γίνονται επεισόδια. Εγώ ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά. Άνθρωποι είμαστε, ζητάμε συγνώμη».