Χωρίς απρόοπτα στη 12άδα και με μονόδρομο το «διπλό» η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ

Χωρίς απρόοπτα στη 12άδα και με μονόδρομο το «διπλό» η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:43 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 02.03.2024

Ο Ηλιας Ζούρος έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη διάθεσή του για το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ (18:45) στο PAOK Sports Arena.

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Το παιχνίδι είναι κομβικό για την πορεία της Ένωσης στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ηλία Ζούρου να θέλει μόνο νίκη για να μείνει σε τροχιά εξάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Έλληνας προπονητής έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα του. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι ξανά στο 100% έπειτα από τον τραυματισμό στο χέρι και θα αγωνιστεί εκ νέου με την Ένωση, την ώρα που ο Γιάννης Κουζέλογλου συνεχίζει χωρίς... ανάσα, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Από εκεί και πέρα, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Τζάστιν Τίλμαν, Δημήτρης Φλιώνης, ο Λάνγκστον Χολ που είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος, αλλά και ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, που βρίσκεται σε επαφές με τον Απόλλωνα Πάτρας, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.