Η ΑΕΚ πάει στα δικαστήρια τον Πλάθα: «Η ασυλία τελείωσε, όποιος λέει ψέματα θα τιμωρείται»

Ζοάν Πλάθα

Η ΑΕΚ πάει στα δικαστήρια τον Πλάθα: «Η ασυλία τελείωσε, όποιος λέει ψέματα θα τιμωρείται»

Χρήστος Τσάλτας 14:39 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 02.03.2024

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ ΑΕΚ στις δηλώσεις του Ζοαν Πλάθα, με την Ένωση να προαναγγέλλει νομικές διαδικασίες κατά του Ισπανού προπονητή, σηκώνοντας το γάντι στα όσα είπε.

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε για όσα δήλωσε ο τέως προπονητής της, Ζοάν Πλάθα, σε ισπανικό μέσο και αντέδρασε έντονα και άμεσα, αναφέροντας πως «αυτά που είπε είναι τερατώδη ψέματα».

Θυμίζουμε πως ο 60χρονος Καταλανός τεχνικός δήλωσε νωρίτερα πως «προσωπικά εγώ και οι Αμερικάνοι παίκτες είχαν καθυστέρηση δύο μηνών στις αμοιβές μας, ενώ οι Έλληνες ήταν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες και υπάρχουν μέλη του οργανισμού που δεν είχαν εισπράξει επτά μήνες μισθό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα,  μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη. 

Ο Προμηθέας και ο Άρης συναντιούνται για να καθορίσουν την τετράδα - Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:42 - 02.03.2024

Ο Προμηθέας και ο Άρης συναντιούνται για να καθορίσουν την τετράδα - Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ

Η 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ξεκινά το Σάββατο (2/3) με τρεις αναμετρήσεις. Ο Προμηθέας φιλοξενεί στην Πάτρα τον Άρη με στόχο να του... κλέψει την τέταρτη θέση της κατάταξης, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Τέλος το Λαύριο κοντράρεται με την Καρδίτσα.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν. 

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας».