Χωρίς Αρσενόπουλο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Αρσενόπουλος μαρκάρει τον Χέιλ

i

©InTime

Χωρίς Αρσενόπουλο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Γιάννης Πάλλας 19:10 - 03.11.2023

Ο Νίκος Αρσενόπουλος θα μείνει για δυο εβδομάδες εκτός δράσης και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό

Δυο εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Νίκος Αρσενόπουλος στον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα στο Λαύριο, όπου υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός αγώνων για δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

Στο μεταξύ, έπειτα από απουσία έξι ημερών από τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε ο «δικέφαλος» στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (17:15).

Στην προπόνηση της Παρασκευής (3/11) δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αποκατάσταση των αθλητών, που έχουν καταπονηθεί αρκετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις μετακινήσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώνεται με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (4/11) στο PAOK Sports Arena.

Από κει και πέρα, ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, προπονείται ήδη και θα αγωνίζεται πλέον με τον Αίαντα Ευόσμου, κάνοντας χρήση του "διπλού δελτίου", μίας διαδικασίας που εφαρμόζεται από πέρσι και δίνει στον αθλητή τη δυνατότητα να παίζει στο πρωτάθλημα της Elite League, αλλά ταυτόχρονα να είναι διαθέσιμος και σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ο 19χρονος γκαρντ, είχε αγωνιστεί και στη διάρκεια της σεζόν 2022-23 στον Αίαντα Ευόσμου με "διπλό δελτίο".