Μέξας: «Καλύτεροι με τον Προμηθέα, απ’ ό,τι με τον Παναθηναϊκό»
i

©InTime

Μέξας: «Καλύτεροι με τον Προμηθέα, απ’ ό,τι με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Πάλλας 17:35 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 03.11.2023

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας αναλύει την αναμέτρηση της Κυριακής (5/11, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Προμηθέα

Ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με εκείνο που εμφάνισε κόντρα στον Παναθηναϊκό περιμένει να δει από το Λαύριο ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μέξας στον αγώνα με τον Προμηθέα την προσεχή Κυριακή (5/11, 20:15, ΕΡΤ 3) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό το βλέπουμε στην πράξη, στο γήπεδο. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα, έχουν βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ρόλους και συνδυάζουν την απόδοσή τους με νίκες» υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Και συμπλήρωσε: «Για εμάς το πρώτο ζητούμενο είναι να παρουσιάσουμε μια διαφορετική προς το καλύτερο εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του υπογραμμίζοντας πως «προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της ομάδας μας, έχουμε πετύχει τρεις πολύ σημαντικές νίκες, που δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, αλλά είναι και παγίδα και λάθος να μείνει κάποιος στα αποτελέσματα. Υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να βελτιθωθούμε σε πολλούς τομείς.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν κάθε προπόνηση και ευελπιστούμε ότι αυτό θα βγει και στον αγώνα μας με τον Προμηθέα».