Επιστρέφει «σπίτι» της η Καρδίτσα για την αναμέτρηση με το Λαύριο

Επιστρέφει «σπίτι» της η Καρδίτσα για την αναμέτρηση με το Λαύριο

Sportal newsroom 15:50 - 03.11.2023

Έπειτα από μια μακρά περίοδο με διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια, η Καρδίτσα επιστρέφει «σπίτι» της για την αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, στις 26 Νοεμβρίου.

Στο ξεκίνημα της σεζόν και λόγω των καταστροφών στην Θεσσαλία, το κλειστό της Καρδίτσας υπέστη τεράστιες ζημιές, καθιστώντας αδύνατη όχι μόνο τη διεξαγωγή αγώνων, αλλά και προπονήσεων για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Έπειτα από ταλαιπωρία μηνών, όμως, η Καρδίτσα επιστρέφει σπίτι, καθώς στην αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο, στις 26 Νοεμβρίου θα βρεθεί και πάλι στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», έχοντας σαν στόχο να προστατεύσει την έδρα της και να πάρει μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

O EΣΑΚΕ ανακοινώνει την αλλαγή ημέρας και ώρας στην αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική.

Η αναμέτρηση Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Λαύριο Megabolt για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στο ΝΚΓ Γιάννης Μπουρούσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 (αντί τη Δευτέρα) με live τηλεοπτική μετάδοση από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORT1.