Παπανικολόπουλος: «Δύσκολη πορεία μέχρι να μπούμε στο γήπεδό μας»
i

©InTime

Παπανικολόπουλος: «Δύσκολη πορεία μέχρι να μπούμε στο γήπεδό μας»

Sportal newsroom 23:56 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 28.10.2023

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος αναγνώρισε τις δυσκολίες για την ομάδα του στο πρωτάθλημα

Η Καρδίτσα δεν έχει κάνει ακόμη νίκη στην Stoiximan Basket League, καθώς ηττήθηκε (94-88) από το Μαρούσι και ο Νίκος Παπανικολόπουλος έκανε λόγο για τα προβλήματα της ομάδας του, που αγωνίζεται διαρκώς εκτός έδρας.

«Συγχαρητήρια στο Μαρούσι για την πρώτη εντός έδρας νίκη του. Η επιστροφή του στην Α1 είναι ένα ευτυχές γεγονός, πρόκειται για μια ιστορική ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, έπαιξαν δυο ομάδες που είχαν 0-3 στο ξεκίνημα. Είπαμε με τα παιδιά να παίξουμε ένα παιχνίδι ρυθμού, εκτός έδρας, παρόμοιο με ό,τι έγινε στον Άρη» δήλωσε ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας.

Και συνέχισε: «Τελικά το παιχνίδι άνοιξε και πήγε στον ρυθμό του Αμαρουσίου με πολλές κατοχές. Με τόσες χαμένες βολές και 16% στο τρίποντο, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εκτός έδρας.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους, αποτυπώνεται από τον αριθμό των επιθετικών ριμπάουντ».

Και ο Νίκος Παπανικολόπουλος, κατέληξε: «Συνεχίζουμε μια δύσκολη πορεία μέχρι να μπούμε στο γήπεδό μας. Θεωρητικά, θα έπρεπε να είχαμε δώσει ήδη δυο παιχνίδια στην έδρα μας.

Είμαστε εδώ και περίπου ενάμιση μήνα μακριά από την έδρα μας. Όχι μόνο παιχνίδια, αλλά προπονήσεις και προετοιμασία. Καλή συνέχεια στο Μαρούσι και συνεχίζουμε».