Παπαθεοδώρου: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»!
i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»!

Sportal newsroom 22:12 - 28.10.2023

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στο Περιστέρι bwin

Ο Προμηθέας εμφάνισε δυο πρόσωπα στην αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin και εκεί εστίασε ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος του αγώνα.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Πολύ σκληρό με μεγάλη ένταση και μεγάλο πάθος. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχία στην άμυνα μας. Ήμασταν όμως πάρα πολύ κοντά στο σκορ» δήλωσε ο προπονητής των Πατρινών στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το ρυθμό απόλυτα και είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Σίγουρα οι τελευταίες κατοχές μας, τέσσερις-πέντε φορές χάσαμε την μπάλα μέσα από τα χέρια μας, κι αυτό στοίχισε στην εξέλιξη και τη ροή του αγώνα».

Κατόπιν απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλλαν.

Ο Τι Τζέι Σταρκς χτύπησε στο ίδιο παιχνίδι, στο ίδιο δεκάλεπτο με δύο διαφορετικές ομάδες! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:47 - 28.10.2023

Ο Τι Τζέι Σταρκς χτύπησε στο ίδιο παιχνίδι, στο ίδιο δεκάλεπτο με δύο διαφορετικές ομάδες! (vid)

Ο Τι Τζέι Σταρκς αποχώρησε τραυματίας από το κλειστό της Περιβόλας, στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια συνθήκη που μόνο άγνωστη δεν είναι για τον ίδιο.

«Παρ’ ολ’ αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και για τη διάθεση που έδειξαν να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με τον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Καλή συνέχεια στο Περιστέρι bwin και εμείς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας στο Basketball Champions League» κατέληξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.