Βετούλας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι τα ριμπάουντ»

Νίκος Βετούλας

Βετούλας: «Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι τα ριμπάουντ»

Sportal newsroom 23:19 - 28.10.2023

Ο Νίκος Βετούλας ήταν απογοητευμένος από την εικόνα του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και υπογράμμισε πως τα ριμπάουντ ήταν το πιο μεγάλο θέμα για την ομάδα του.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, κόντρα στην Καρδίτσα, ο Απόλλων Πάτρας μέτρησε τρίτη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τον Κολοσσό Ρόδου. Οι Πατρινοί κυνηγούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τα ριμπάουντ να είναι το πιο μεγάλο θέμα, όπως υπογράμμισε και ο Νίκος Βετούλας, εστιάζοντας στα 28 παραπάνω «σκουπίδια» των γηπεδούχων.

O προπονητής των Πατρινών μιλώντας για την ;hττα της ομάδας του είπε; «Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, για τρίτο τέταρτο παιχνίδι παρουσιάζουμε έχουμε τα ίδια προβλήματα, κατά κύριο λόγο στο δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα παιχνίδι μπαίνουμε υποτονικοί, το είδαμε με ΑΕΚ-Αρη, το είδαμε και στο σημερινό.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε παρόλο την προσθήκη που κάναμε, είναι τα ριμπάουντ. Σε σχέση με τον Κολοσσό είχαμε 28 ριμπάουντ λιγότερα, οπότε οπουδήποτε σχόλιο είναι περιττό. Είμαστε μια κακή ομάδα με κακό προπονητή. Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι χρειάζεται. Το τι θα γίνει, θα το ξέρετε τις επόμενες μέρες. Θα μιλήσω με την διοίκηση και μετά θα δούμε τι θα γίνει».