Η ώρα της μεγάλης επιστροφής: Ο Ντρέιμοντ Γκριν πατάει ξανά παρκέ με τους Ουόριορς

Ντρέιμοντ Γκριν

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής: Ο Ντρέιμοντ Γκριν πατάει ξανά παρκέ με τους Ουόριορς

Χρήστος Τσάλτας 23:42 - 28.10.2023

Οι Γκόλντεν Στέτι Ουόριορς αντιμετωπίζουν τους Χιούστον Ρόκετς σε ένα παιχνίδι που ο Στιβ Κερ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ντρέιμοντ Γκριν, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Μετά τη νίκη στο Σακραμέντο, απέναντι στους Κινγκς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ετοιμάζονται για το τρίτο τους παιχνίδι στην τρέχουσα regular season, αυτή τη φορά απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς, που μετρούν 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Στιβ Κερ θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του, καθώς ο Ντρέιμοντ Γκριν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ίμε Ουντόκα, κάνοντας το ντεμπούτο του στη φετινή σεζόν με την ομάδα της Bay Area.

Ο ίδιος ο Γκριν μάλιστα τόνισε πως αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι απέναντι στους Ρόκετς, ωστόσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα εάν θα έρθει από τον πάγκο ή θα αρχίσει στην πεντάδα των «πολεμιστών». Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες και βρίσκεται στην ευχέρεια του Στιβ Κερ.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Γκριν αναμένεται να μπει σε περιορισμό λεπτών, για να γίνει πιο ομαλή η επανένταξή του στην ομάδα, καθώς ακόμα η σεζόν βρίσκεται στο ξεκίνημά της και ο Κερ δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο νέο τραυματισμό του έμπειρου φόργουορντ.