Τσίκληρας: «Η νίκη οφείλεται στον κόουτς Σκαραφίγκα»!
i

©InTime

Τσίκληρας: «Η νίκη οφείλεται στον κόουτς Σκαραφίγκα»!

Sportal newsroom 23:38 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 28.10.2023

Ο Άγγελος Τσίκληρας που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή για το Μαρούσι εξήγησε πως η νίκη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον πρώην τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα

Την πρώτη του νίκη στην Stoiximan Basket League μετά από 11 χρόνια πέτυχε το Μαρούσι με τον Άγγελο Τσίκληρα να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή, λόγω της ίωσης του Γιώργου Λιμνιάτη.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων δεν δίστασε να παραδεχθεί πως «μερίδιο στην πρώτη νίκη του Αμαρουσίου έχει και ο Σκαραφίγκας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Τσίκληρα στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα του Αμαρουσίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά… Κατάφεραν να φέρουν την πρώτη νίκη στην Α1 μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, το ότι πήραμε το ροζ φύλλο αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι σε αυτή τη νίκη, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κόουτς Σκαραφίγκα. Έκανε πάρα πολλά πράγματα.

Πρέπει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι πάνω σε αυτό που έχει χτίσει. Αν το πετύχουμε, θα είναι ευχής έργο.

Φυσικά, θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόουτς Λιμνιάτη. Ήταν λίγο… άτυχος σήμερα! Έπρεπε να είναι στον πάγκο και ήταν σπίτι του.

Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή».