Τρέλα στον ΠΑΟΚ για τον «τελικό» στη Λιθουανία
i

ΠΑΟΚ/©intime

Τρέλα στον ΠΑΟΚ για τον «τελικό» στη Λιθουανία

Sportal newsroom 18:33 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 13.01.2023

Αποφασισμένοι για την πρόκριση στη φάση των «16» του Basketball Champions League είναι άπαντες στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την ομάδα να ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις τσάρτερ για το τρίτο ματς στη Λιθουανία με τη Ρίτας.

Σε τρίτο ματς θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των «16» του BCL ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 81-78 της Ρίτας και όλα θα κριθούν στη Λιθουανία. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει στο πλευρό της αρκετό κόσμο αφού όπως ανακοινώθηκε οι διαθέσιμες θέσεις στο τσάρτερ έκλεισαν. Ο αγώνας του ΠΑΟΚ στη Λιθουανία θα γίνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την πτήση τσάρτερ που θα μεταφέρει την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στη Λιθουανία. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, που κινητοποιήθηκαν άμεσα ώστε να συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών.

Θα ταξιδέψουμε μαζί για την πρόκριση, αλλά πριν από αυτό τον αγώνα, υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι τα Κυριακής με το Περιστέρι στο PAOK Sports Arena.

Σας περιμένουμε και την Κυριακή δίπλα στην ομάδα. Να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ μαζί στην επόμενη πτήση της ομάδας! Κλείστε ΤΩΡΑ τη θέση σας...».