ΠΑΟΚ εναντίον Περιστερίου πράξη... δεύτερη στους μικρούς τελικούς της Basket League

ΠΑΟΚ εναντίον Περιστερίου πράξη... δεύτερη στους μικρούς τελικούς της Basket League

Χρήστος Τσάλτας 08:10 - 07.06.2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι (19:15) στο Game 2 της σειράς των μικρών τελικών, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει σαν στόχο την ισοφάριση, την ώρα που οι Περιστεριώτες θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την τρίτη θέση.

Μετά το Game 1 στο Περιστέρι τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε τα ηνία απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη σειρά των μικρών τελικών, που έχει ως έπαθλο την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης της Basket League. Το Game 2 της σειράς αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, όπως έκανε στη σειρά κόντρα στον Προμηθέα, όταν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι της Τετάρτης, έχοντας σαν στόχο να βγάλει αντίδραση για την ήττα του περασμένου Σαββάτου στα δυτικά προάστια.

Μαργαρίτης: «Ενέργεια και συγκέντρωση τα κλειδιά για το 1-1»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:51 - 06.06.2023

Μαργαρίτης: «Ενέργεια και συγκέντρωση τα κλειδιά για το 1-1»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι την Τετάρτη 7/6 και ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, ζητώντας από τους συμπαίκτες του συγκέντρωση για να φτάσουν στη νίκη.

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν κατανοήσει τις απαιτήσεις του αγώνα, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να εστιάζει στην ενέργεια και την συγκέντρωση επί 40 λεπτά, ώστε να φτάσει στο 1-1.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Το Περιστέρι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε να είναι ο κόσμος στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε, να ισοφαρίσουμε την σειρά και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την 3η θέση», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή στο Περιστέρι θέλουν να... πατήσουν πάνω στη νίκη του Σαββάτου, αλλά και στην άμυνα της τελευταίας περιόδου. Στο διάστημα αυτό οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη δέχτηκαν 8 πόντους και έδειξαν μεγάλη διάθεση για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, την ώρα που ο Αλέκσα Ραντάνοφ έδωσε το σύνθημα για το Game 2. «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε καλοί στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα με πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να σκοράρει αρκετά και πρέπει να τους σταματήσουμε με καλή άμυνα, όπως παίζουμε κάθε φορά προκειμένου να κάνουμε το 2-0», είπε.