Παίρνει τον Αρσενόπουλο ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

Νίκος Αρσενόπουλος

Παίρνει τον Αρσενόπουλο ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 18:15 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 09.07.2023

Ο Σκάιλερ Φλάτεν προβάρει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο «δικέφαλος του Βορρά» τελειώνει άμεσα και την υπόθεση του Νίκου Αρσενόπουλου.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται το «χτίσιμο» του ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Στο Παλατάκι έχουν... φορτσάρει για τα καλά, με τις κινήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η απόκτηση του Μάικλ Γκίλμορ άνοιξε τον χορό, όσον αφορά τους ξένους παίκτες του ρόστερ, με τον Σκάιλερ Φλάτεν να δίνει συνέχεια, μια είδηση που έφερε στο φως το Sportal το βράδυ του Σαββάτου (08/07). Ο 28χρονος γκαρντ αναμένεται να είναι ένα απο τα όπλα της ομάδας του Φώτη Τακιανού στην περιφέρεια, την ίδια ώρα που οι ιθύνοντες την ομάδα ετοιμάζονται να τελειώσουν μία ακόμα υπόθεση.

Φώτης Τακιανός ©Intime

Ο Νίκος Αρσενόπουλος ήταν εδώ και αρκετές μέρες στη λίστα του Τακιανού για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, κάτι που αποκάλυψε το Sportal από την Παρασκευή (07/07). Η υπόθεσή του άλλωστε συγκεντρώνει πολλά από τα «θέλω» του προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για έναν γκαρντ σε πολύ καλή ηλικία (23 ετών) με γεμάτη σεζόν στην Basket League και σημάδια εξέλιξης στο παιχνίδι του.

Για το λόγο αυτό στον ΠΑΟΚ όχι μόνο ξεχώρισαν την περίπτωσή του, αλλά και την προχώρησαν. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τον Αρσενόπουλο να ετοιμάζεται να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να ενισχύσει τον «δικέφαλο του Βορρά» και να γεμίσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της σε Basket League και Basketball Champions League.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στον ΠΑΟΚ θέλουν ένα «γεμάτο» ρόστερ με λύσεις σε κάθε θέση, κάτι στο οποίο ανταποκρίνεται τόσο η κίνηση απόκτησης του Φλάτεν, όσο και η μεταγραφή Αρσενόπουλου. Εξάλλου, ήδη έχουν αποκτηθεί οι ΜΙχάλης Τσαϊρέλης και Μάικλ Γκίλμορ, ενώ στο PAOK Sports Arena συνεχίζουν και τη νέα σεζόν οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Νίκος Τσιακμάς, με τους «ασπρόμαυρους» να δημιουργούν ήδη έναν δυνατό κορμό ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού.