ΠΑΟΚ: Πρόταση ανανέωσης στον Τσιακμά με καλύτερους οικονομικούς όρους!
i

©InTime

ΠΑΟΚ: Πρόταση ανανέωσης στον Τσιακμά με καλύτερους οικονομικούς όρους!

Νίκος Καλαμπάκας 19:52 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 09.05.2023

Ο Νίκος Τσιακμάς είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να προτείνει ο ΠΑΟΚ στο Νίκο Τσιακμά (24χρ., 1.88), ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του «δικεφάλου».

Ο δυναμικός γκαρντ που αποκτήθηκε την περσινή σεζόν από τον Άρη Λυκογιάννη, πήρε χρόπνο συμμετοχής και από τον Φώτη Τακιανό και τον δικαίωσε.

Μάλιστα, στις αναμετρήσεις με τον Προμηθέα ήταν εξαιρετικός και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά των playoffs της Basket League.

Ο Νίκος Τσιακμάς σε 24 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, είχε 13.9 λεπτά συμμετοχής και 3.4 πόντους μέσο όρο, ωστόσο εκεί που έκανε τη διαφορά ήταν στη μονομαχία των playoffs με τον Προμηθέα.

Ο 24χρονος γκαρντ στον πρώτο αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 σε 23.25 λεπτά συμμετοχής είχε 7 πόντους και 5 ασίστ. Στον δεύτερο αγώνα στην Πάτρα αγωνίστηκε 12 λεπτά και δεν σκόραρε, όμως στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι με τους Πατρινούς είχε σε 31.18 λεπτά συμμετοχής, απόντος του Τζέιλεν Ράιλι, 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ!

Με αυτή την παρουσία λοιπόν, η διοίκηση του «δικεφάλου» έρχεται να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο και με καλύτερους οικονομικούς όρους.