Το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού «μετακομίζει» στο ΣΕΦ!
i

© Intime

Το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού «μετακομίζει» στο ΣΕΦ!

Διονύσης Βερβελές 19:02 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 09.05.2023

Αρκετοί οι «ερυθρόλευκοι» που θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Μπαρτζώκα.

Κοντά στην ομάδα μπάσκετ θα βρεθεί και η ομάδα ποδοσφαίρου. Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα στις 21:30 υποδέχονται την Φενέρμπαχτσε στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς της Euroleague. Τα εισιτήρια έφυγαν μέσα σε λίγα λεπτά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν θα πέφτει καρφίτσα…

Στην προσπάθεια της ομάδας του Μπαρτζώκα πάντως, θα είναι δίπλα και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή και κάτι τέτοιο το έκαναν και όλη τη σεζόν, στα ματς της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα, περιμένουν πως και πως αυτό το ματς. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Σεντρίκ Μπακαμπού που μάλιστα ανέβασε και σχετικό στόρι στα social media, παραπέμποντας στο πέμπτο ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρ του Ιτούδη.

Και το ποδόσφαιρο έτσι θα ενισχύσει, την ομάδα μπάσκετ. Και ο Σέρτζι Κανός, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που ήταν στην αποστολή, αλλά έμεινε εκτός εικοσάδας στο ντέρμπι των αιωνίων, αναμένεται να βρεθεί στο ΣΕΦ και να στηρίξει την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Είναι γνωστό πως η οικογένεια του Ολυμπιακού στηρίζει την ομάδα μπάσκετ και όλοι περιμένουν σε λίγες ώρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας στο Final 4 που θα γίνει στο Κάουνας. Όλοι μαζί, δίπλα στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση, με τον κόσμο των Πειραιωτών να περιμένει να πανηγυρίσει μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και αυτή επί της Φενέρμπαχτσε.