Η κίνηση της Μπέριλ ΜακΚίσικ πριν το ματς Ολυμπιακός - Φενέρ που ελπίζει να φέρει γούρι στους «ερυθρόλευκους»

Μπέριλ ΜακΚίσικ

i

Μπέριλ ΜακΚίσικ/printscreen

Η κίνηση της Μπέριλ ΜακΚίσικ πριν το ματς Ολυμπιακός - Φενέρ που ελπίζει να φέρει γούρι στους «ερυθρόλευκους»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:10 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 09.05.2023

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ανυπομονεί για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τρίτης (9/5,21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη το βράδυ (9/5, 21:30, Novasports Prime) τη Φενέρμπαχτσε στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των play offs. 

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησε στην κανονική περίοδο της σεζόν, τερμάτισε πρώτη και απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Συνάντησε το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη, έχασε ένα ματς στο ΣΕΦ (το δεύτερο), αλλά στην Κωνσταντινούπολη κατάφερε να... επιστρέψει και με το σπουδαίο τρίποντο του Κώστα Σλούκα στο Game 3 ανέκτησε τον έλεγχο. Ακολούθως οι Τούρκοι ισοφάρισαν τη σειρά (στο τέταρτο παιχνίδι) και πλέον ετοιμάζονται για τον «τελικό» στο γήπεδο του Φαλήρου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πιο γρήγορο Sold Out της σεζόν, με το πέμπτο ματς των Ερυθρόλευκων απέναντι στη Φενέρμπαχτσε να διεξάγεται σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούλη θα πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας, το οποίο θα διεξαχθεί 19-21 Μαΐου. 

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους, που έκαναν sold out σε εννιά λεπτά, να ντυθούν στα κόκκινα, αλλά η Μπέριλ ΜακΚίσικ το... πήγε ένα βήμα παραπάνω.

O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)
EUROLEAGUE

23:32 - 05.05.2023

O ΜακΚίσικ ζήτησε το τελευταίο σουτ και ο Μπαρτζώκας του απάντησε «σκάσε» (vid)

Έντονες στιγμές έζησε για μια ακόμα φορά ο πάγκος του Ολυμπιακού στην τέταρτη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Στο τελευταίο τάιμ άουτ ο ΜακΚίσικ που ήταν on fire ζήτησε το τελευταίο σουτ, όμως ο προπονητής του δεν το πήρε και τόσο καλά και του ζήτησε να σκάσει! Λίγο νωρίτερα, είχε παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του και τους είπε να παίξουν με περηφάνια!

Τι έκανε η σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ; Έβαψε τα νύχια της ερυθρόλευκα δείχνοντας να μπαίνει από νωρίς στο κλίμα του αποψινού αγώνα. «Τα νύχια μου για σήμερα», ανέφερε η ίδια στο Twitter, όπου «υπογράφει» ως Μπέριλ Μακισοπούλου.

Θυμίζουμε ότι χθες (8/5) ο Σακίλ και η Μπέριλ ΜακΚίσικ, έκλεισαν μαζί τέσσερα χρόνια και γιόρτασαν την επέτειό τους στην Βουλιαγμένη. Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Ολυμπιακού πέρασε χρόνο με την αγαπημένη του, λίγο πριν δώσει την τεράστια μάχη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τρίτης (21:30), διεκδικώντας ένα εισιτήριο για το Κάουνας.

Η Μπέριλ γιόρτασε την επέτειό της με ένα κίτρινο μπικίνι στέλνοντας το δικό της μήνυμα. «Τέσσερα χρόνια μαζί, μια ζωή ολόκληρη μάς απομένει», ανέφερε το μήνυμα που έγραψε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter.

Tags: