Κακλαμανάκης: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε την κατάσταση»
i

©InTime

Κακλαμανάκης: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Sportal newsroom 20:02 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 09.06.2023

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αναλύει τον τρίτο μικρό τελικό του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι (10/6, 19:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» εξηγώντας τι χρειάζεται για να αντιστρέψει την κατάσταση ο «δικέφαλος»

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη στον τρίτο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών της Basket League απέναντι στο Περιστέρι (10/6, 19:15) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Ο Χρήστος Σαλούστρος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας στην Αθήνα, λόγω της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και την Παρασκευή (9/6) ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση. Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο, ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

«Είχαμε από την αρχή αυτής της σειράς το μειονέκτημα της έδρας και μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα, η θέση μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, για να έχουμε τύχη σε αυτό παιχνίδι» δήλωσε ο σέντερ του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κακλαμανάκης, όσον αφορά την αναμέτρηση με τους «κυανοκίτρινους».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Περιστέρι, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Νέιτ Ρένφρο.