Οι παίκτες των Χιτ δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την έλευση Μέσι στο MLS

Τζίμι Μπάτλερ

Οι παίκτες των Χιτ δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την έλευση Μέσι στο MLS

Sportal newsroom 17:20 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 09.06.2023

Μπορεί οι Χιτ να διεκδικούν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, όμως οι παίκτες της ομάδας του Μαϊάμι βρήκαν λίγο χρόνο να καλωσορίσουν τον Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ.

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει βαλίτσες για Μαϊάμι, αφού η τοπική Ίντερ κατάφερε να τον κάνει δικό της και οι παίκτες των Χιτ δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την εξέλιξη.

Την ώρα που οι Μαϊάμι Χιτ είναι στους τελικούς και προσπαθούν να πάρουν το δαχτυλίδι κόντρα στους Νάγκετς, η πόλη ζει σε ρυθμούς Μέσι. Η είδηση ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη μετακομίζει στις ΗΠΑ και την Ίντερ, έχει κάνει τους φίλους του MLS να φουσκώνουν τα στήθη από περηφάνεια.

Ο Τζίμι Μπάτλερ μάλιστα δεν έκρυψε τον ανθουσιασμό του για αυτή την εξέλιξη, επισημαίνοντας ότι η παρουσία του Μέσι στην Πολιτεία, θα φέρει κόσμο που θα θέλει να παρακολουθήσει δια ζώσης τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο:

«Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και είμαι ενθουσιασμένος για την πόλη του Μαϊάμι που θα έχει έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς. Η παρουσία του Μέσι εδώ θα φέρει πολύ κόσμο στο Μαϊάμι για να τον παρακολουθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πόλη, γιατί μετά από μια ομάδα στους τελικούς του ΝΒΑ που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, θα έχει και την ευκαιρία να δει κι αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή», είπε ο Τζίμι Μπάτλερ.

Ο Μέσι θα αντιμετωπίσει παίκτη που έχει τατουάζ το πρόσωπο του (vid)
REST OF THE WORLD

14:09 - 09.06.2023

Ο Μέσι θα αντιμετωπίσει παίκτη που έχει τατουάζ το πρόσωπο του (vid)

Στις ΗΠΑ ανυπομονούν να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζονται στα γήπεδα του MLS. Πόσω μάλλον ο Φράνκο Εσκομπάρ, o αμυντικός της Χιούστον Ντιναμό, ο οποίος στο πόδι του έχει τατουάζ το πρόσωπο του «Pulga».

Ο Κάιλ Λάουρι από την πλευρά του δήλωσε fan του Αργεντινού, είπε πως του αρέσει το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι τόσο καλός να παίζει με τη μπάλα στα πόδια: «Θα είναι φανταστικό. Το MLS είναι δυνατό πρωτάθλημα και είναι φοβερό που έρχεται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου εδώ. Είμαι fan του Μέσι, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαι καλός σε αυτό».