Μαργαρίτης: «Είμαι σε μια κατάσταση, που σκέφτομαι πολύ να σταματήσω το μπάσκετ»
i

©InTime

Μαργαρίτης: «Είμαι σε μια κατάσταση, που σκέφτομαι πολύ να σταματήσω το μπάσκετ»

Γιάννης Πάλλας 17:52 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 20.05.2024

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης σε συνέντευξη του στο κανάλι του «δικεφάλου» παραδέχθηκε πως σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στα 42 του χρόνια μίλησε στο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ή θα αποχωρήσει.

Ο «κάπτεν» του «δικεφάλου» έκανε αναδρομή στην καριέρα του, θυμήθηκε το πρώτο παιχνίδι και μίλησε για όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαργαρίτη στο κανάλι του ΠΑΟΚ:

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ και για το ότι καθιερώθηκε μετά τα 29 του στη μεγάλη κατηγορία: «Είναι μεγάλη τιμή που φόρεσα τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μου έδωσε χρόνο και εμπιστοσύνη η ομάδα και δέθηκα μαζί της. Άργησα να παίξω γενικά μπάσκετ. Έπαιξα στα 16 μου πρώτη φορά μπάσκετ και σε δύο χρόνια ήμουν στην Α1. Δεν είχα τις βάσεις για να ανταπεξέλθω στην Α1 και αυτό το κατάλαβα τα επόμενα χρόνια. Δεν ήμουν έτοιμος και δυσκολεύτηκα. Στα 29 μου που ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω ξανά στην Α1 υπήρχε στην σκέψη μου το αν μπορώ να παίξω εδώ. Ο κόουτς Μαρκόπουλος με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξα στα 29 μου στην Α1».

Για την στήριξη του κόσμου και τον Γιαννάκη: «Ο κόσμος από την πρώτη μέρα με στηρίζει και είναι δίπλα μου. Είμαι ευγνώμων. Όταν άκουσα το όνομά μου να ακούγεται από την κερκίδα ήταν φανταστικό. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ο Γιαννάκης μας έχει στηρίξει πιο πολύ από τον καθένα. Εμένα προσωπικά μου δίνει δύναμη».

Για το που βλέπει τον εαυτό του σε δύο χρόνια στα 100 χρόνια ζωής του ΠΑΟΚ: «Είμαι σε μια κατάσταση, που σταματάω, δεν σταματάω το μπάσκετ. Το σκέφτομαι πάρα πολύ, είναι δύσκολο να απαντήσω τι θα κάνω σε δύο χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω να παίζω…; Σε δύο χρόνια θέλω ο γιος μου να με βλέπει και να είναι χαρούμενος».

Για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα διοικητικά με τον κ. Χατζόπουλο έχει κάνει μεγάλα βήματα. Μακάρι να φτάσει η στιγμή που δε θα έχει χρέος η ομάδα, εύχομαι και ελπίζω η ομάδα να σκέφτεται μόνο για τη χρονιά που έρχεται. Εύχομαι αυτή η ομάδα να πετύχει και να γίνει αυτό θέλει ο πρόεδρος. Είναι μέχρι το κόκκαλο ΠΑΟΚτσής και μακάρι να γίνει όπως την ονειρεύεται».