Προφυλάσσεται ο Παπανικολάου με την Καρδίτσα

Κώστας Παπανικολάου

i

Κώστας Παπανικολάου/©Intime

Προφυλάσσεται ο Παπανικολάου με την Καρδίτσα

Νίκος Καλαμπάκας 23:49 - 09.12.2023

Χωρίς τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα ο Ολυμπιακός, αφού ο παίκτης θα προστατευθεί μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Μπάγερν.

Σκέψεις να προφυλάξει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου, στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στην Καρδίτσα κάνει ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο παίκτης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Πειραιωτών κόντρα στη Μπάγερν για την Euroleague και επειδή έχει αιμάτωμα στη γάμπα μάλλον δεν θα βρεθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην επαρχία για τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μετράει μια ήττα σε εννιά ματς και στην Καρδίτσα θέλει να συνεχίσει την πορεία του. Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη τους κόντρα στη γερμανική ομάδα, θέλουν να κάνουν το ίδιο και για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να στρέψουν το βλέμμα στη Βαλένθια, την οποία θα υοδεχθούν στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει την ομάδα του να προπονείται όλη μαζί, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα φέτος.

Για τον λόγο αυτό ο αρχηγός θα προφυλαχθεί, αφού ακολουθούν σημαντικοί αγώνες σε Euroleague και πρωτάθλημα και στο μεγάλο λιμάνι της χώρας δεν θέλουν να συνεχίσουν να βλέπουν παίκτες τους να μπαίνουν στα... πιτς.