Με Πετρούσεφ η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου (vid)

Με Πετρούσεφ η παρακάμερα του Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:30 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 09.12.2023

Δείτε πλάνα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 77-69 της Μπάγερν Μονάχου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εντός έδρας ήττα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψαν στις νίκες και παράλληλα βελτίωσαν το ρεκόρ τους στη διοργάνωση (7-6). 

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, δίνοντας μία διαφορετική οπτική στα όσα συνέβησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Περιλαμβάνει το καθιερωμένο τελετουργικό στον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στη 12άδα του Ολυμπιακού όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, πλάνα από το ματς, φωτογραφίες των φιλάθλων με τους Γκος και Μήτρου - Λογκ και την αποθέωση στους παίκτες από τον κόσμο των Πειραιωτών. 

«Προστατεύστε τη ζωή των ανθρώπων»: Η έκκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα προς όλους
EUROLEAGUE

13:53 - 09.12.2023

«Προστατεύστε τη ζωή των ανθρώπων»: Η έκκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα προς όλους

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο να διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, μετά απ' όσα έγιναν στον Ρέντη.

Δείτε την παρακάμερα: