«Προστατεύστε τη ζωή των ανθρώπων»: Η έκκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα προς όλους

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/©Intime

«Προστατεύστε τη ζωή των ανθρώπων»: Η έκκληση του Γιώργου Μπαρτζώκα προς όλους

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:53 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 09.12.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου δεν περιορίστηκε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο να διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, μετά απ' όσα έγιναν στον Ρέντη.

Το πρωί του Σαββάτου (09/12) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με φόντο τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Για τα επεισόδια και το ενδεχόμενο να διακοπεί κάθε αθλητική δραστηριότητα, μετά απ' όσα έγιναν στον Ρέντη τοποθετήθηκε κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου. 

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13:06 - 09.12.2023

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την οπαδική βία - Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για το ζήτημα της οπαδικής βίας, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ανοικτό το ενδεχόμενο για διακοπή όλων των πρωταθλημάτων!

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι κοινωνικό και λιγότερο αθλητικό θέμα, έχει σχέση με την παιδεία, υπάρχει μίσος μεταξύ μας. Αυτό στον αθλητισμό εκδηλώνεται με οπαδικά επεισόδια στα οποία έχουν υπάρξει και δύο νεκροί πρόσφατα. Για να είμαι ειλικρινής είμαι θετικός αν είναι να προστατεύσουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτοί που θα αποφασίσουν είναι υπεύθυνοι για να το κάνουν, για αυτό υπάρχουν κυβερνήσεις και ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή των Ελλήνων. Ευχή μου είναι να συνεχίσουν τα πράγματα να συμβαίνουν, να παίζουμε αλλά τα παιχνίδια να είναι γιορτή και να μην είναι πεδίο αντιπαραθέσεων».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 35:32: