Παπανικολάου: «Είναι ένας τίτλος και τον θέλουμε πολύ»
i

© Intime

Παπανικολάου: «Είναι ένας τίτλος και τον θέλουμε πολύ»

Χρήστος Τσάλτας 12:45 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 12.02.2024

Σύνθημα τίτλου από τον Κώστα Παπανικολάου, που υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θέλει πολύ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με το Περιστέρι.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Ολυμπιακό. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών υπογράμμισε τις δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του και τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να παρουσιαστούν σοβαροί.

Όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Να ευχηθώ να έχουμε μια όμορφη διοργάνωση. Η υγεία είναι σημαντικός παράγοντας. Να έχουμε υγεία όταν τελειώσει όλο αυτό. Να έχουμε όμορφες εικόνες για να διαλέξουν μικρά παιδιά τον δρόμο του μπάσκετ. Στη ζωή ενός αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται αμελητέο. Γι αυτό παίζουμε.. Είναι ένας τίτλος που τον θέλουμε πάρα πολύ. Θα παλέψουμε γι αυτό. 

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μέσα στις 4 γραμμές παίζονται όλα και πρέπει να προσεγγίζεις κάθε κατάσταση με σεβασμό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα με γερές βάσεις, κανόνες. νοοτροπία, προπόνηση για να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο».