Παπανικολάου στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι αδερφός μου» (vid)

Παπανικολάου στο Sportal: «Ο Σπανούλης είναι αδερφός μου» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:13 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 19.02.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final 8, τονίζοντας πως το 11-0 απέναντι στους «πράσινους» δεν λέει τίποτα, ενώ στάθηκε και στην αδελφική του σχέση με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζονται να τεθούν αντίπαλοι για πρώτη φορά σε τελικό, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο κόουτς του Περιστερίου θα παλέψουν για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο μεν Ολυμπιακός πέταξε εκτός Παναθηναϊκό στα ημιτελικά και Άρη στα προημιτελικά, με το Περιστέρι να κάνει το ίδιο απέναντι σε ΠΑΟΚ αρχικά και ΑΕΚ στη συνέχεια. Πλέον οι Ερυθρόλευκοι και οι «πρίγκιπες» έχουν ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά τους, με τον νικητή αυτού  να σηκώνει στον ουρανό του Ηρακλείου το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός που μοιάζει να... παίζει μόνος του

Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός που μοιάζει να... παίζει μόνος του

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν 11 σερί νίκες κόντρα στον Αιώνιο αντίπαλο, με τελευταία αυτή για τον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Ο Κώστας Παπανικολάου, παρότι είχε περάσει αρκετή ώρα από τη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Sportal, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει πολλά να πει! 

Η... μηδενική σημασία του 11-0 επί του Παναθηναϊκού, ο τρόπος που έχουν βρει οι ερυθρόλευκοι να παίρνουν τις νίκες κόντρα στον «Αιώνιο», αλλά και η αδελφική σχέση με τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο όμως καλείται να νικήσει, εάν θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Final 8 του Κυπέλλου!

Αυτά και ακόμα περισσότερα στην συνέντευξη του Κώστα Παπανικολάου στην κάμερα του Sportal: