Παπανικολόπουλος: «Να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας»!
i

©InTime

Παπανικολόπουλος: «Να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας»!

Sportal newsroom 20:30 - 05.04.2023

Ο προπονητής της Καρδίτσας Νίκος Παπανικολόπουλος αναλύει τον εντός έδρας αγώνα παραμονής με τον Ιωνικό Νικαίας το Σάββατο (8/4).

Αποφασισμένοι να κάνουν «κατάθεση ψυχής» είναι στην Καρδίτσα το προσεχές Σάββατο (8/4, 19:15, ΕΡΤ 3) με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης», προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.

ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»
EUROLEAGUE

18:46 - 05.04.2023

ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την προτελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικάνος επισήμανε ότι ίσως ο λόγος που παίζει καλά να είναι ο ήλιος και το φεγγάρι, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε βαδίζοντας προς το φινάλε της σεζόν, θέλει να τα δίνει όλα.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στον αντίπαλο που διεκδικεί κι αυτός την παραμονή του στην κατηγορία. Νομίζω ότι σε μία δύσκολη χρονιά, με τραυματισμούς και πολλές δυσκολίες για την ομάδα, φέραμε την κατάσταση εκεί που θέλουμε, σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή στην κατηγορία» δήλωσε ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ακόμη και το scouting των αντιπάλων είναι δύσκολο, λόγω των προσθαφαιρέσεων που έγιναν τον τελευταίο καιρό, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το Σάββατο».

Ο αρχηγός της Καρδίτσας, Γιάννης Αθηναίου έστειλε μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο της Καρδίτσας να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

«Μία δύσκολη χρονιά για όλους μας φτάνει στο τέλος της. Ο στόχος της παραμονής θα κριθεί το Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτόν τον πολυπόθητο στόχο μας» δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ της Καρδίτσας.