Χωρίς τον Παπαπέτρου η Παρτιζάν κόντρα στην Μπάγερν
i

© Intime

Χωρίς τον Παπαπέτρου η Παρτιζάν κόντρα στην Μπάγερν

Sportal newsroom 17:01 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 08.02.2023

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ενισχύσει τους Σέρβους λόγω λοίμωξης.

Σοβαρός... πονοκέφαλος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του αγώνα της Παρτιζάν με την Μπάγερν στο Μόναχο, για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Πρώτη η Παρτιζάν σε προσέλευση κόσμου στην Euroleague - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

12:59 - 07.02.2023

Πρώτη η Παρτιζάν σε προσέλευση κόσμου στην Euroleague - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει τα 10.000 εισιτήρια στα ματς του ΣΕΦ, αλλά η Παρτιζάν βρίσκεται στην κορυφή με 16.864 στην Stark Arena κατά μέσο όρο. Ο Παναθηναϊκός πιο χαμηλά, αλλά πάνω από τη Μπαρτσελόνα.

Η απουσία του αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του η οποία τρέχει ένα σερί τριών νικηφόρων αγώνων και απέναντι στους Γερμανούς θέλει να το διευρύνει. Ο Παπαπέτρου τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλή φόρμα και αποτελεί σημείο αναφοράς μετά τους αγώνες της Παρτιζάν. Ο Έλληνας φόργουορντ στη νίκη της ομάδας του στο Κάουνας είχε σημειώσει 17 πόντους και τον τελευταίο καιρό δείχνει αρκετά ανεβασμένος. 

Η απουσία του δεν στοιχίζει μόνο επιθετικά στους Σέρβους, αλλά και αμυντικά, αφού ο Παπαπέτρου είναι ο άνθρωπος που με την παρουσία αποτελεί έναν αμυντικό πυλώνα με την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ. 

Στόχος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι να πάρει μια από τις 8 θέσεις που θα οδηγήσουν στα πλέι οφς της διοργάνωσης. Η Παρτιζάν έχει ρεκόρ 12-11 και βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης. Από την πλευρά της η Μπάγερν φέτος δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο και βρίσκεται στο 9-14. 

Ωστόσο η αποστολή της ομάδας του Βελιγραδίου δεν θα είναι εύκολη. Η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, θα της δώσει έναν βαθμό δυσκολίας παραπάνω...