Πάπας και Λαρεντζάκης μπήκαν στο Call of Duty και τα... γαλλικά πήγαν σύννεφο (vid)

Λαρεντζάκης και Πάππας

i

©Intime

Πάπας και Λαρεντζάκης μπήκαν στο Call of Duty και τα... γαλλικά πήγαν σύννεφο (vid)

Δημήτρης Χούπης 22:52 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 20.03.2023

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν το ρεπό τους μπροστά από μια οθόνη, όμως αυτό δεν πήγε και τόσο καλά...

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν την Δευτέρα 20/3 οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, απολαμβάνουν το ρεπό τους. 

Δύο από τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προτίμησαν να κάτσουν μέσα και να ασχοληθούν με video games. Την τιμητική του είχε το Call of Duty, το παιχνίδι που εδώ και κάποια χρόνια καθηλώνει άντρες και γυναίκες μπροστά από τις τηλεοράσεις τους. 

Οι δύο γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν συμπαίκτες σε ένα game, όμως όπως θα δείτε στο video η φασούλα τους δεν πήγε και τόσο καλά, αφού η λέξη συνεργασία ήταν άγνωστη. Αντίθετα με τα όσα κάνουν στο παρκέ ομαδικά, στο Call of Duty η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο ομογενής γκαρντ ανακάλυψε αντιπάλους τους, όμως δεν κατάφερε να επιζήσει. 

Ο Πάπας ακούγετα να λέει στον Λαρεντζάκη «πάνω, πάνω», εννοώντας ότι στο κεφάλι τους είχαν αντιπάλους. Αμέσως τρέχει να κρυφτεί προκειμένου να μην το φάνε οι αντίπαλοι, όμως τελικά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Ο Πάπας πέφτει κάτω από τις σφαίρες που δέχεται, την ώρα που ο Γιαννούλης του φωνάζει «ξύπνα». 

Τότε ο ομογενής ρωτάει «τι είναι ξύπνα» και το γέλιο πέφτει σύννεφο! Απολαύστε τους δύο παίκτες στο βίντεο. Η δράση ξεκινάει μετά το 30ο λεπτό!

new Twitch.Player("twitch-embed", { video: "1770668451" });