Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα, τρυπήσαμε το ταβάνι μας»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Παπαθεοδώρου: «Μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα, τρυπήσαμε το ταβάνι μας»

Χρήστος Τσάλτας 23:04 - 20.03.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη νίκη του Προμηθέα, αλλά και την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, τονίζοντας πως οι Πατρινοί τρύπησαν το ταβάνι τους.

Ο Προμηθέας έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς με τη νίκη απέναντι στην AEK Betsson στο κλειστό των Λιοσίων, με 79-67, που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, τα προημιτελικά.

Το κλίμα εντός των τειχών ήταν πανηγυρικό, με τον Έλληνα προπονητή να υπογραμμίζει πως η ομάδα του τρύπησε το ταβάνι της με την επιτυχία της πρόκρισης στην οκτάδα.

Όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον σύλλογο, μας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Παίξαμε κόντρα σε ομάδες με τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας. Ήμασταν επιβλητικοί σε όλα μας τα παιχνίδια, καθώς είχαμε τον έλεγχό τους. Κάναμε υπερήφανη όλη την πόλη της Πάτρας, που θα έχει εκπροσώπηση στις οχτώ καλύτερες ομάδες του BCL.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που έχουμε κάνει όμως παραμένουμε διψασμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, το οποίο είναι για μένα το καλύτερο της καριέρας μου. Όλοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες πέρα από πολύ καλοί παίκτες. Είμαστε ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Είναι μεγάλη και η επιτυχία του Περιστερίου, το επίπεδο έχει ανέβει στη διοργάνωση και για αυτό αποτελεί μια τεράστια επιτυχία η πρόκριση δύο ελληνικών ομάδων»