Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Περιστερίου και Προμηθέα στους 8 του BCL

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι Περιστερίου και Προμηθέα στους 8 του BCL

Χρήστος Τσάλτας 21:53 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 20.03.2024

Η Ελλάδα θα έχει δύο ομάδες στα προημιτελικά του BCL για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, με Προμηθέα και Περιστέρι να ετοιμάζονται για την κλήρωση της Πέμπτης (21/03).

Το βράδυ της Τρίτης το Περιστέρι έγραψε χρυσή σελίδα με την πρόκρισή του στα προημιτελικά του BCL. 24 ώρες αργότερα ήταν η σειρά του Προμηθέα να γράψει και αυτός τη δική του χρυσή σελίδα στη διοργάνωση της FIBA.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πέρασε από το κλειστό των Λιοσίων, επικρατώντας της ΑΕΚ Betsson με 79-67, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Χάντερ Χέιλ για ακόμα ένα παιχνίδι. Έτσι οι Πατρινοί έκλεισαν θέση για την οκτάδα της διοργάνωσης, στην μεγάλη επιστροφή του στη διοργάνωση της FIBA.

Οι δύο ομάδες έκλεισαν θέση για την κλήρωση της Πέμπτης, στην Ελβετία, για τα προημιτελικά του BCL. Αμφότερες οι ομάδες θα έχουν μειονέκτημα έδρας στη φάση των 8.

Το Περιστέρι που τερμάτισε δεύτερο στον όμιλό του θα τεθεί αντιμέτωπο με μία εκ των Ουνικάχα Μάλαγα, Μούρθια και Βόννη, ενώ ο Προμηθέας με μία εκ των Ουνικάχα Μάλαγα, Τενερίφη και Βόννη.