Παπαθεοδώρου: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Παπαθεοδώρου: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο»

Sportal newsroom 23:31 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 11.11.2023

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με το πέρας του αγώνα στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως με εξαίρεση την πρώτη περίοδο ο Προμηθέας δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός.

Ο Προμηθέας έδειξε ανταγωνιστικός για ένα δεκάλεπτο, όμως δεν κατάφερε να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικός και στη συνέχεια του αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό με 92-75.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο ομάδων, ενώ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε σημαντικά κομμάτια του αγώνα.

Ο προπονητής του Προμηθέα μιλώντας με το πέρας του αγώνα είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, ήταν καλύτερος. Εμείς με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα η διαφορά ήταν στα ύψη.

Εννοώ πως το physicality του Ολυμπιακού μας υποχρέωσε να χάσουμε πάρα πολλά αμυντικά ριμπάουντ όταν ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος, με αποτέλεσμα από το δεύτερο να μην έχουμε πιθανότητα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ταυτόχρονα η πίεση του Ολυμπιακού μας οδήγησε σε κακές αποφάσεις και επιλογές στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια».