Παροξυσμός στους Έλληνες οπαδούς για το Final Four - Πόσα εισιτήρια εξασφάλισαν για Κάουνας!
i

printscreen

Παροξυσμός στους Έλληνες οπαδούς για το Final Four - Πόσα εισιτήρια εξασφάλισαν για Κάουνας!

Sportal newsroom 19:14 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 17.01.2023

Τα εισιτήρια του Final Four του Κάουνας εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες και ανάμεσα στους φίλους που προμηθεύτηκαν ένα εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, βρίσκονται και πολλοί Έλληνες.

Το Κάουνας θα φιλοξενήσει φέτος το Final Four της Euroleague και πριν καλά καλά ανακοινωθεί η διάθεση των εισιτηρίων, αυτά «πέταξαν». 

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τόσο μεγάλο, που μέσα σε πέντε ώρες ανακοινώθηκε sold out, αφού οι φίλοι του μπάσκετ έσπευσαν να κλείσουν μια θέση για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το Final Four, που θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 21 Μαΐου στη Λιθουανία και πιο συγκεκριμένα στο Κάουνας. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketnews.com, η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα σε αγορά εισιτηρίων, κατέχοντας το 13% αυτών. Πρώτοι φυσικά είναι οι Λιθουανοί που προμηθεύτηκαν το 35% των εισιτηρίων, ενώ δεύτεροι είναι οι Ισπανοί με 18%. 

Στην τέταρτη θέση είναι η Τουρκία που αγόρασε το 7%, ενώ ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι με 17%. 

Πλέον, τα μόνα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα είναι αυτά που θα προμηθευτούν οι ομάδες (600 η κάθε μια) ενώ θα μοιραστούν και προσκλήσεις που θα αφορούν περίπου στο 20% του γηπέδου. Αυτές θα καταλήξουν ωστόσο σε χορηγούς και για να καλύψουν τις ανάγκες των συλλόγων και των μελών της Euroleague. 

Η τελευταία ευκαιρία των φιλάθλων να αγοράσουν ένα εισιτήριο, θα είναι η υπηρεσία fan 2 fan. Δηλαδή όσοι οπαδοί δεν ταξιδέψουν είτε επειδή αποκλείστηκε η ομάδα τους, είτε επειδή έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, θα μπορέσουν να διαθέσουν μέσω της Euroleague το εισιτήριό τους.