H Παρτιζάν εξετάζει την περίπτωση του Φέρελ!
i

©InTime

H Παρτιζάν εξετάζει την περίπτωση του Φέρελ!

Γιάννης Πάλλας 18:43 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 23.11.2023

Τον Γιόγκι Φέρελ που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό έχει στο στόχαστρο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα

Η Παρτιζάν δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, καθώς στην Euroleague μετράει 4 νίκες και 5 ήττες, ενώ στην Αδριατική Λίγκα έχει ήδη τρεις ήττες!

Σ’ αυτό το γεγονός μεγάλο ρόλο παίζουν οι πολλοί τραυματισμοί σημαντικών παικτών, όπως είναι οι Κέβιν Πάντερ, Ούρος Τριφούνοβιτς και Αλέξα Αβράμοβιτς που έχουν αποδυναμώσει την ομάδα και περιόρισαν τις λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο βασικός λόγος που η Παρτιζάν έχει βγει στην αγορά και αναζητά έναν περιφερειακό για να ενισχυθεί στα γκαρντ.

Σύμφωνα με το σέρβικο «Meridian Sport», η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Γιόγκι Φέρελ (1.80), που έχει αγωνιστεί για λίγο και στον Παναθηναϊκό.

Στο ρεπορτάζ, επισημαίνεται πως ο έμπειρος γκαρντ αγωνίζεται στην Κίνα με τους Σανγκάη Σάρκς, όμως είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής στην Αδριατική λίγκα, όπου έχει αγωνιστεί ήδη για δυο χρόνια με τη φανέλα της Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Παίζει τραυματίας ο Λάρκιν!
EUROLEAGUE

18:10 - 23.11.2023

Παίζει τραυματίας ο Λάρκιν!

Ο Σέιν Λάρκιν, παρότι τραυματίας, θα βρίσκεται κανονικά στην 12άδα της Αναντολού Εφές για το παιχνίδι της Παρασκευής (24/11, 19:30) απέναντι στην Παρτίζαν.

Ο Γιόγκι Φέρελ έχει παίξει στο NBA με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντάλας Μάβερικς. Με τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22, μόλις σε 5 παιχνίδια, με 1,6 πόντους μέσο όρο σε 7.8 λεπτά συμμετοχής.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης