Ο πρόεδρος της Παρτίζαν επιβεβαίωσε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο
i

© Euroleague Basketball

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν επιβεβαίωσε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Γιώργος Γαβριλάκης 20:00 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 20.03.2024

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, επικεφαλής της διοίκησης της Παρτίζαν, δήλωσε στην Kurir πως έχει επικεντρωθεί στην επέκταση της συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και εξήγησε πως «απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες».

Ο ίδιος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εδώ και καιρό είχε αποκαλύψει τις προθέσεις του. «Ή στην Παρτίζαν ή πουθενά αλλού», είχε πει ο «Ζοτς» ξεκαθαρίζοντας πως το μέλλον του ανήκει εκεί που ορίζεται και το παρόν του.

Αμέσως μετά τη νίκη της Τρίτης (19/3) κόντρα στην Μπασκόνια, για την 30η αγωνιστική της Euroleague, η Stark Arena... σηκώθηκε στο πόδι, αποθέωσε τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος έχει κατακτήσει εννιά φορές το τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πρώτη του ήταν το 1992, με την Παρτίζαν! Την μοναδική στην ιστορία του συλλόγου από το Βελιγράδι.

Μάλιστα, ο Ομπράντοβιτς την ώρα που το πλήθος τον αποθέωσε ένα μία κίνηση όλο... νόημα. Υπέγραψε στο πινακάκι που έχει για να δείχνει στους παίκτες του τα συστήματα και στην πραγματικότητα ήθελε να εξηγήσει με συμβολισμό πως σύντομα θα βάλει την τζίφρα του στο νέο του συμβόλαιο.

Και για να μην υπάρχουν φήμες και παραφιλολογίες, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ενημερώσε τα πλήθη, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην σέρβικη Kurir πως «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την συνεργασία ας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς» και πρόσθεσε πως «το συμβόλαιο είναι έτοιμο και βρισκόμαστε στην διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών».

Δεν έδωσε χρονικό προσδιορισμό για το πότε θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του 64χρονου τεχνικού. Άλλωστε, η Παρτίζαν αυτόν τον καιρό έχει κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις, που θα κρίνουν την συμμετοχή της στα Play In και από εκεί στα Play Offs της Euroleague.

Sold out το Παρτίζαν - Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

19:32 - 20.03.2024

Sold out το Παρτίζαν - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν σε μια κατάμεστη Stark Arena, με τους Σέρβους να εξαφανίζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση απέναντι στους Πειραιώτες.

Την Πέμπτη (21/3) θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης για την 31η αγωνιστική και την επόμενη εβδομάδα (28/3) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!