H τελετή της Μονακό αφιερωμένη στο κατόρθωμα του Μάικ Τζέιμς (vid)

Sportal newsroom 19:20 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 20.03.2024

Παρακολουθείστε ζωντανά μέσω live streaming την pre-game ceremony που έχει ετοιμάσει η Μονακό για να τιμήσει τον παίκτη της και πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, Μάικ Τζέιμς, μισή ώρα πριν ξεκινήσει το ματς της 30ης αγωνιστικής κόντρα στην Μιλάνο.

Στις 7 Μαρτίου του 2024, δηλαδή πριν από 13 μέρες, ο Μάικ Τζέιμς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα, προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague.

Ήταν η στιγμή που ανέβηκε στον «θρόνο» και πλέον από εκεί, ως το Νο 1 στα χρονικά της διοργάνωσης, εκτός του ότι δημιουργεί αξεπέραστες συνθήκες για τους... επόμενους, θέλει να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το βιογραφικό του. Και κάποια στιγμή, στο άμεσο μέλλον, μιας και είναι 33 ετών, να κατακτήσει και την πρώτη του συλλογική κούπα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μέχρι όμως, να έρθει η ώρα και η στιγμή για την πρόκριση στο Final Four (για αρχή), εκεί που πέρσι οδήγησε τη Μονακό για πρώτη φορά στην ιστορία της, το βράδυ της Τετάρτης (20/3), μισή ώρα πριν ξεκινήσει το ματς των Μονεγάσκων με την Μιλάνο (20:00) για την 30η αγωνιστική, ο Αμερικανός γκαρντ θα γνωρίσει για μία ακόμα φορά την αποθέωση.

Η ομάδα του έχει οργανώσει και προετοιμάσει μία τελετή για την αφεντιά του, που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, μέσω Live streaming, από το επίσημο κανάλι της Euroleague στην πλατφόρμα του Youtube.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!