Μεγάλο παιχνίδι στην Πόλη ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα, εντός η Μονακό

Μεγάλο παιχνίδι στην Πόλη ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα, εντός η Μονακό

Χρήστος Τσάλτας 12:54 - 20.03.2024

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, για την 30η αγωνιστική, την ώρα που η Μονακό θέλει να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η δράση στην Euroleague συνεχίζεται και λίγο πριν από το τέλος της regular season οι μάχες για μια θέση στα πλέι οφ φουντώνουν και κορυφώνονται.

Στην Ulker Sport Arena διεξάγεται το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας. Η φορμαρισμένη Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, έπειτα από την αποχώρησή του.

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, θέλει να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας και να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση από τους διώκτες της.

Η Μονακό έχει φορμαριστεί στα τελευταία παιχνίδια και υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο, στο Gaston Medecin, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι Μονεγάσκοι θέλουν να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, την ώρα που η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θα προσπαθήσει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για μια θέση για μια θέση στην 10άδα.

Η 30η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την Βαλένθια να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στην Fonteta. Οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο τη νίκη, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Αμφότερες οι ομάδες θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για μια θέση στο Play-In της Euroleague.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (19:45)

Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο (20:00)

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR (21:00)

Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου (21:30)

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης