Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out με την Μπαρτσελόνα

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out με την Μπαρτσελόνα

Γιάννης Πάλλας 16:49 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 19.03.2024

Τα εισιτήρια της Φενέρμπαχτσε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα εξαντλήθηκαν

Ασφυκτικά γεμάτη θα είναι η Ulker Sports Arena το βράδυ της Τετάρτης (20/3, 19:45) για το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Μπαρτσελόνα για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια (περίπου 15.000 διατέθηκαν) γεγονός που προσδίδει μεγάλη δυναμική στην ομάδα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα υποδεχθεί την πρώην ομάδα του σ’ έναν πολύ σημαντικό αγώνα οδεύοντας προς την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην ίδια θέση με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό έχοντας απολογισμό 18-11 και διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η Μπαρτσελόνα από την μεριά της θέλει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση, όπου απειλείται από τη Μονακό.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θέλει αυτό να το επιβεβαιώσει και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (20/3) επιβεβαιώνοντας την ισχύ της έναντι του αντιπάλου.

Επίσημο: Η ομάδα από το Ντουμπάι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα
ABA LIGA

15:50 - 19.03.2024

Επίσημο: Η ομάδα από το Ντουμπάι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Αδριατική Λίγκα

Η αρχική φερόμενη συμφωνία έγινε επίσημη και ξεκάθαρη! Τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Αδριατική Λίγκας, θα αγωνίζονται 16 ομάδες, μεταξύ των οποίων και μία ομάδα από το Ντουμπάι, ως μία... πρόβα για την μελλοντική είσοδό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Euroleague.

Βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι μόνο για τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, αλλά και για το Νικ Καλάθη, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνίζονταν στους «μπλαουγκράνα» υπό την καθοδήγηση του νυν προπονητή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.