Αυτή είναι η πρόταση στον Μάικ Τζέιμς: Περισσότερα από εννιά εκατομμύρια για τρία χρόνια

Αυτή είναι η πρόταση στον Μάικ Τζέιμς: Περισσότερα από εννιά εκατομμύρια για τρία χρόνια

Γιώργος Γαβριλάκης 15:19 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 16.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αλλά πριν συμβεί αυτό η Μονακό έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα και του προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο με σχεδόν οκταψήφιο νούμερο αποδοχών!

Ο Μάικ Τζέιμς στη δέκατη σεζόν του στην Euroleague έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Τα κατάφερε με την Μονακό, την πέμπτη ομάδα του στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά το... καυτό ερώτημα είναι που θα βρίσκεται την 11η σεζόν του και ποια φανέλα θα φοράει.

Η συμφωνία του με την Μονακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζονται φήμες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ανάμεσά τους εμφανίζεται και η περίπτωση επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο αγωνίστηκε πριν πάει στο ΝΒΑ (το 2017) και αφού επέστρεψε από εκεί μισό χρόνο αργότερα. Επίσης, ο Ολυμπιακός θεωρείται πιθανό να ασχοληθεί μαζί του, όπως και όσες ομάδες έχουν μεγάλους στόχους.

Παρόλα αυτά, η ίδια η Μονακό είναι έτοιμη, σύμφωνα με την ανάρτηση και την πληροφορία που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης στα κοινωνικά δίκτυα, να... καταστρέψει όλα τα όνειρα των σφετεριστών του 33χρονους Αμερικανού σούπερ σκόρερ. Διότι, έχει αποφασίσει να του καταθέσει μία πρόταση που είναι πολύ δύσκολο να την απορρίψει.

Πρόκειται για ένα τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνούν τα 9 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή μία πρόταση όμοια ή έστω πανομοιότυπη με αυτή που το περασμένο καλοκαίρι έκανε ο Παναθηναϊκός στον Κώστα Σλούκα και τον πήρε από τον Ολυμπιακό.

Αν ο Μάικ Τζέιμς συμφωνήσει σε αυτή την προσφορά τότε αυτό θα σημαίνει ότι πιθανότατα θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο Πριγκιπάτο και θα επενδύσει εκεί τις τελευταίες προσπάθειες και τις έσχατες ελπίδες του για να κατακτήσει την Euroleague έστω μία φορά. Προς το παρόν, με την Μονακό έχει συμμετοχή σε ένα Final Four, με την Μπασκόνια σε άλλο ένα και από εκεί και πέρα με τις υπόλοιπες ομάδες του (Παναθηναϊκό, Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ) έχει ουσιαστικά μόνο ατομικές διακρίσεις.