Ο Τζέιμς ρωτήθηκε ευθέως για το μέλλον του και απάντησε: «Μόνο αυτό θέλω από την ομάδα μου του χρόνου...»

Μάικ Τζέιμς

Ο Τζέιμς ρωτήθηκε ευθέως για το μέλλον του και απάντησε: «Μόνο αυτό θέλω από την ομάδα μου του χρόνου...»

Χρήστος Τσάλτας 00:13 - 13.03.2024

Ο Μάικ Τζέιμς είναι πλέον ο «βασιλιάς» του σκοραρίσματος στην Euroleague, προσπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη και δεν δίστασε να αναφερθεί στο μέλλον του στη διοργάνωση.

Από την περασμένη Πέμπτη ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Euroleague. Ο χαρισματικός σκόρερ προσπέρασε στη σχετική λίστα των Βασίλη Σπανούλη, γράφοντας χρυσή σελίδα.

Από την μεγάλη συλλογή του όμως λείπει ίσως ο πιο σημαντικός τίτλος στην Ευρώπη. Ποιος είναι αυτός; Η κατάκτηση της Euroleague. Κάτι για το οποίο παλεύει τη φετινή σεζόν με την Μονακό, στην οποία είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης.

Ο Τζέιμς ήταν καλεσμένος στο Urbonus podcast, του basketnews.com και σε συζήτηση που είχε με τους Ντονάτας Ουρμπόνας και Έρικ ΜακΚόλουμ αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της καριέρας του, που είναι η κατάκτηση της Euroleeague.

Αυτός ο στόχος τον καθοδηγεί και για τα επόμενα βήματά του, τονίζοντας πως η επιλογή ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει βάζοντας όλα τα δεδομένα επί τάπητος για την κατάσταση εκείνη που θα τον φέρει πιο κοντά στον τίτλο.

«Θέλω μια ευκαιρία να κερδίσω. Αυτό είναι όλο. Είναι το μόνο που με νοιάζει. Για τα επόμενα 3 χρόνια θα παλέψω γι αυτό. Σε 3 χρόνια θα έχω 15 χρόνια καριέρας που είναι καλό. Μετά θα απολαύσω το ηλιοβασίλεμα», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Αμερικανού γκαρντ, εννοώντας πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η κατάκτηση της Euroleague βρίσκεται στο μυαλό του και στην ομάδα που θα πάει θέλει να του δοθεί η δυνατότητα να προσθέσει τη μόνη διάκριση που λείπει στη μεγάλη καριέρα του.