Η Παρτίζαν δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει - 17.000 αιτήσεις για διαρκείας την πρώτη μέρα!
i

© photo by Srdjan Stevanovic / Getty Images / Ideal Images

Η Παρτίζαν δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει - 17.000 αιτήσεις για διαρκείας την πρώτη μέρα!

Γιώργος Γαβριλάκης 16:37 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 15.08.2023

Η πλατφόρμα για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές εισιτηρίων διαρκείας της Παρτίζαν άνοιξε και μέσα σε πέντε ώρες 7.000 φίλαθλοι έκαναν αίτηση. Με τη συμπλήρωση 24ώρου ο αριθμός των αιτήσεων είχε φθάσει τις 17.000!

Με την τριβή παράγεται θερμότητα και η επιτυχημένη περσινή σεζόν της Παρτίζαν -στην επιστροφή της στην Euroleague- έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη θέρμη στην ψυχοσύνθεση των φιλάθλων της ομάδας. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα του συλλόγου για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στη διαδικασία συμμετείχαν μέσα στις πρώτες πέντε ώρες 7.000 ενδιαφερόμενοι! Τόσες ήταν οι αιτήσεις σε αυτό το (περιορισμένο) χρονικό διάστηκα, ενώ όταν η διαθεσιμότητα ολοκλήρωσε το πρώτο εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με τον πρόεδρο Οστόγια Μιχαίλοβιτς, «17.000 άνθρωποι έχουν συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντος. Σας ευχαριστούμε όλους!». 

Η Stark Arena του Βελιγραδίου είναι -παραδοσιακά- ένα από τα πιο... καυτά γήπεδα της Ευρώπης. Το ίδιο συνέβαινε και τα παλαιότερα χρόνια όταν η Παρτίζαν αγωνιζόταν στη Hala Pionier, απλώς πλέον οι ανέσεις και οι προδιαγραφές του νέου γηπέδου που από το 2017 και μετά ονομάζεται Stark και προηγουμένως Μπεογκράντσκα Αρένα, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερους από 20.000 θεατές (έως και 25.000 ανάλογα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των αγώνων) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο οι μισοί (ίσως και περισσότεροι) θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. 

Στο μεταξύ, η ομάδα που ετοιμάζει ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς ναι μεν είχε απώλειες στη μεταγραφική περίοδο, όπως την αποχώρηση του Ματίας Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό, τον Γιαμ Μάνταρ (Φενέρμπαχτσε), αλλά και την επιστροφή του Ντάντε Έξουμ στο ΝΒΑ (για τους Ντάλας Μάβερικς), μόνο που έχει ενισχυθεί και σημαντικά. 

Πέραν του ότι κράτησε τον Κέβιν Πάντερ (και τον ΛεΝτέι και τον Νάναλι), πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Ματέους Πονίτκα, τον Όγκνιεν Γιάραμαζ, ενώ η τελευταία της προσθήκη ήταν άκρως εντυπωσιακή, καθώς ο Πι Τζέι Ντοζίερ έχει προσόντα να ηγηθεί (ανάλογα του Έξουμ) και αναμένεται εντυπωσιακά αποτελέσματα από την συνεργασία του με τον Πάντερ.