Μένει ή φεύγει από Μονακό ο Τζέιμς; Η ανάρτησή του που βάζει νέες φωτιές για το μέλλον του!

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Μένει ή φεύγει από Μονακό ο Τζέιμς; Η ανάρτησή του που βάζει νέες φωτιές για το μέλλον του!

Χρήστος Τσάλτας 13:51 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 15.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς «ξαναχτύπησε» μέσα από τα social media και με νέο ποστάρισμα έβαλε νέες... φωτιές για το μέλλον του στο Μόντε Κάρλο.

Σε μια κίνηση με ιδιαίτερο  νόημα προχώρησε ο Μάικ Τζέιμς, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει την... τιμητική του στην ειδησιογραφία, καθώς η φημολογία περί εποθυμίας αποχώρησης από την Μονακό αποτελεί talk of the town.

Την ώρα που όλη η μπασκετική Ευρώπη περιμένει τις επόμενες κινήσεις σχετικά με το μέλλον του, ο Αμερικανός γκαρντ πόσταρε μια φωτογραφία που απεικονίζεται αυτός και ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, από την διαδικασία του gala της Euroleague κατά τη διάρκεια του Final 4 του Κάουνας, με τα χαμόγελα να κυριαρχούν στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο χαρισμαρτικός γκαρντ μάλιστα συνδύασε τη φωτογραφία αυτή και με ένα μήνυμα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Πάντα αγάπη», σε ένα μήνυμα που έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες, την ώρα που τα πάντα γύρω από το μέλλον του 33χρονου γκαρντ στο Μόντε Κάρλο παραμένουν ρευστά.

Ο Τζέιμς έχει εκφράσει, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο εξωτερικό, την επιθυμία να αποχωρήσει από το Μόντε Κάρλο για να συνεχίσει σε άλλες πολιτείες την καριέρα του, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα του Μονακό. Η έλευση του Κέμπα Ουόκερ αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες και τους συσχετισμούς, κάτι που όμως έφερε την αντίδραση του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και των Μπρούκλιν Νετς.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι ομάδες που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στην υπόθεση Τζέιμς, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί την περίπτωση, την ώρα που στον... χορό για την απόκτησή του αναμένεται να μπουν τόσο η Παρτίζαν, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Μονακό ο χαρισματικός σκόρερ, προκειμένου να υπάρξει κίνηση από κάποια ομάδα της Euroleague.

Στην παρούσα φάση τόσο η Μονακό, όσο και η πλευρά του παίκτη δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, ωστόσο όλα δείχνουν πως οριστικές αποφάσεις δεν θα αργήσουν να παρθούν, καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία των πρωταθλητών Γαλλίας, με τον Ομπράντοβιτς, από την πλευρά του, να περιμένει στην πρώτη προπόνηση τον Μάικ Τζέιμς.