Η αινιγματική ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς: «Μπορεί τελικά και να μιλήσω»

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Η αινιγματική ανάρτηση του Μάικ Τζέιμς: «Μπορεί τελικά και να μιλήσω»

Γιώργος Γαβριλάκης 12:25 - 13.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:31 - 13.08.2023

Οι φήμες περί πιθανής αποδέσμευσης του Μάικ Τζέιμς από τη Μονακό συνεχίζονται -κάτι που μπορεί να επηρεάσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό- και ο Αμερικανός σταρ με την ανάρτηση ενός στίχου στα κοινωνικά δίκτυα προετοιμάζει την κατάσταση για τις εξελίξεις...

Ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας του Μάικ Τζέιμς, ειδικά τώρα που το πρόγραμμά του δεν προβλέπει συνεχόμενους αγώνες και απαιτητικές προπονήσεις, έχει να κάνει με το πάθος του: Τα social media. 

Οι αναρτήσεις του είναι συνεχόμενες κι αν κάποια μέρα πάρει... ρεπό από τις πλατφόρμες, όλοι ανησυχούν μήπως του έτυχε κάτι ή μήπως χρειάζεται βοήθεια. Πάντα δίνει πληροφορίες, συνήθως μέσα από εύθυμες και ιντριγκαδόρικες αναρτήσεις, ενώ δεν διστάζει να πιάνει και κουβέντα με διάφορους διαδικτυακούς του φίλους και οπαδών των ομάδων που αγωνίζεται ή των αντιπάλων που τον αποθεώνουν, τον κριτικάρουν ή απλώς τον ρωτούν για τις εξελίξεις. 

Τώρα που έχει κυκλοφορήσει η φήμη περί λύσης της συνεργασίας του με την Μονακό και η προσέγγιση ομάδων, όπως του Ολυμπιακού, ο 33χρονος Αμερικανός σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο. Το σενάριο που αφορά την επόμενη μέρα της καριέρας του φαίνεται πως δεν είναι δεδομένο αν και η ομάδα του Πριγκιπάτου προ ωρών θύμισε με τη συμμετοχής της σε διαδικτυακή συζήτηση με... κεντρικό ομιλητή τον Τζέιμς πως ο παίκτης ανήκει στο ρόστερ της. 

Τώρα, ο ίδιος ο αθλητής, το πρωί της Κυριακής (13/8) ανήρτησε την εξής ατάκα: «I’m blem for real I might just say how I feel» και τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε του είχε «κολλήσει» το τραγούδι του Drake («Blame») στο οποίο υπάρχει ο σχετικός τίτλος, είτε κάτι υπονοεί. Με μία ελεύθερη μετάφραση (πολύ ελεύθερη μιας και το "blem" αφορά βαθιά αμερικάνικη αργκό) είναι η εξής: «Είμαι ανεβασμένος στα αλήθεια, μπορεί και να πω πως νοιώθω». 

Άρα, ίσως να έχει κάτι στο μυαλό του που σκέφτεται αν θα το εκφράσει ή όχι...