Πέρασε τον Σπανούλη και κυνηγάει τον Καλάθη ο Σέρχι Ροντρίγκεθ
i

Euroleague / © Twitter

Πέρασε τον Σπανούλη και κυνηγάει τον Καλάθη ο Σέρχι Ροντρίγκεθ

Sportal newsroom 18:19 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 09.12.2022

Ο πλέι μέικερ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο κυνήγι του Νικ Καλάθη αφού ξεπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στις ασίστ και πλέον φιγουράρει 2ος στη σχετική λίστα της Euroleague!

Το καλοκαίρι μεταπήδησε από την Αρμάνι Μιλάνο στη μεγάλη του αγάπη, Ρεάλ Μαδρίτης και λίγους μήνες αργότερα έβαλε το όνομά του πάνω από αυτό του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο ελεύθερος σκοπευτής και η Ρεάλ το θύμα του!
EUROLEAGUE

00:32 - 09.12.2022

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο ελεύθερος σκοπευτής και η Ρεάλ το θύμα του!

Η Μονακό «εκτέλεσε» τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, με τον Αμερικανό να στέλνει (με τρίποντο και φάουλ) το ματς στην παράταση. Εκεί, οι Μονεγάσκοι είχαν το θάρρος και τις δυνάμεις για να φθάσουν στο υπέρ τους 95-94.

Ο Σέρχι είναι ένας εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ της Euroleague και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Στο χθεσινό ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μονακό, ο point guard των Μαδριλένων μοίρασε τρεις ασίστ και αυτές ήταν αρκετές ώστε να τον βοηθήσουν να αναρριχηθεί στη λίστα των κορυφαίων και να καταλάβει τη δεύτερη θέση.

Πλέον ο Σέρχι μετράει 1608, μια περισσότερη από τον... Legend, Βασίλη Σπανούλη.

Ωστόσο η πρωτιά είναι μια υπόθεση δύσκολη αφού ο Νικ Καλάθης φαίνεται να την έχει «κλειδώσει». Ο αθλητής της Φενέρ μετράει ήδη 1785 ασίστ σε 293 αγώνες στην κορυφαία μπασκετική λίγκα της Ευρώπης, σε μια λίστα με πολλά ελληνικά ονόματα, αφού στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ακόμα οι Σλούκας, Διαμαντίδης και Παπαλουκάς.